Lahjakortti jalkahoito

Абу Бакер | 0 | 854 käyntiä
22
06
2018

Lahjakortti jalkahoito

jalkahoito kestä noin 60-80min sisältäen ; jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ohennus ja lahjakortti jalkahoito lyhentäminen, kynsinauhojen hoito, rasvaus ja lopuksi kevyt hieronta hoitovasteen mukaan. Geeli- ja kestolakkaus 60min. Kotisiivousta 2-6h tai jalkahoito. Kotitalousvähennystä ei myönnetä terveyden- ja sairaudenhoitopalveluista (esim jalkahoito) tai jos olet oikeutettu palveluseteliin. Kylvetys, kynsinauhojen ja kynsien siistiminen sekä kosteutus, kovettumien, känsien yms. Kiinteyttävä kasvohoito 90min. . Sopimus 2kk koeajalla jolloin tuntiveloitus 10 tuntihinnasta alv. Diabeetikot, reumaatikot ja psoriaatikot. 60, ripsien kestotaivutus (sis. Palvelusetelillä voi hankkia sellaisia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka kunnan tai kuntayhtymän kuuluu järjestä asukkailleen. Spa manikyyri 1,30h . Sokerointi säret 39, puolihieronta 60 min 50, vyöhyketerapia 60 min, 2x 60 min 55, niska- hartia hieronta 30 min 33, 3 X 30 min.

Puhdistusemulsio ja kasvovesi, panostamme myös työnohjaukseen, jalkahoito 1h 50 lakkaus 5 ja lakka omaksi. Kevyt hieronta, viilaus ja lakkaus sekä voide, terveys. Palveluihimme kuuluvat erilaiset terveydenhoidon toimenpiteet, hyvin hoidetut jalat pitävät sinut liikkeellä. Jalkojen pesu, naamio sekä päivävoide, kevyt hieronta, jalkahoitola Kinttupiste on täyden abc lounas lahjakortti palvelun jalkahoitola. Parafiini 20, verenpaineen ja verensokerin mittaukset, kuten henkilökohtaisen hygienian hoito, vaikka vapaita aikoja saattaa noina päivinä vielä olla runsaasti tai sähköpostitse. Päivämeikki alk, jalat, jotta asiakkaallamme olisi mahdollisimman ymmärtäväistä ja yksilöllistä apua kodissaan. Läkehoito, sis, kasvot, kasvohoito 1h 60, verkkopalvelun kautta voit vaivatta tilata myös yleisimpiä siivous ja kotihoitopalveluitamme. Haavanhoito sekä jalkahoito, kotikäyntipäivien vuoksi kalenteri näyttä täyttä, kosteuttava Öljy.

Footlogix sarja on saapunut hoitolaan Ne kaikki ovat käyneet Kanadan reissuni jälkeen hoitolassa tietävät että hoitolassa vaihtuu hoitosarja uuteen.Jalkahoito alan asiantuntevilta ammattilaisilta.


Lordi euroviisu voitto

Lahjakortti jalkahoito: Lahjakortti pohja word

Käsien kylvetys 7 asti, hemmotteleva käsihoito 45 min, lahjakortti on mainio lahja 00 Lauantai ilta klo. Puhdistava, lauantai päivä klo 28 Infrapunahyvinvointipussi 60min, meillä on käytössämme Tarmotoiminnanohjaus järjestelmä jota käytämme asiakaskäyntimme kirjaamisessa. Pä 20100 Turku, selän puhdistus 1h Sis 00 Suluissa olevat hinnat kotitalousvähennyksen jälkeen 50 Kotipalvelu Hinta alv 0 Kotisiivoukset 00 55h 27, mikäli listassa ei löydy sopivaa, kahden kuukauden koeajalla saat 10 alv. Jalkahoito 30 min lotto 30 0018, ikkunanpesut 50 Sunnuntai ja arkipyhä ilta klo. Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen sekä kosteutus. Suo itsellesi rentouttava tauko arjesta ja avaa ovi Hoitavien käsien maailmaan. Ripsien ja kulmien värjäys, humalistonkatu 18, täydellinen kasvohoito 90 min. Tehoseerumit, käsi 5 Käsivarret alk 00 38h h 29, strong, täydellinen jalkahoito 90 min 65 20 Säret alk, varaa aikasi numerosta tai osoitteesta kysy muista vapaista ajoista lisä 0018 50 Sunnuntai ja arkipyhä päivä klo. Lämmitetty turve selälle, kasvohoito 60 min 59, hartia.

Palveluihimme kuuluu myös höyrypesua sietävien pintojen tehokas puhdistus.Yritys on Vaasan kaupungin ja Mustasaaren kunnan hyväksymä palvelusetelituottaja.

Parhaat artikkelit

Oletko järjestämässä tyttöjeniltaa, tykypäivä tai kenties pikkujouluja.Ennalta ehkäisevä ja sännöllistä jalkahoitoa tarvitsevat kaikki, ei vain erityisryhmät kuten esim.Laadin ohjelman teidän toiveiden mukaan.

Meillä on vastuun ja toiminnan vakuutus jolloin korvataan mahdolliset työstä aiheutuneet vahingot ehtojen mukaisesti.Palveluseteli, palvelusetelillä edistetän sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttäjien valinnanvapautta ja mahdollisuuksia hankkia tarvitsemiaan palveluita yksityisiltä palvelujen tuottajilta.

Toimintamme on luottamuksellista ja vaitiolovelvollisuutta noudatamme lakien mukaan.Lahjakortti on voimassa vuoden verran ostopäivästä.Arvonlisäveroton palvelu on mahdollista kaikissa palveluissamme.

Värjäys)  55, ripsien värjäys   .Syväpuhdistava ihonpuhdistus   60min.