Etelän vetelät valintojen kautta voittoon

prguitarman1 | 0 | 324 käyntiä
21
06
2018

Etelän vetelät valintojen kautta voittoon. Motoajo kalusto

puolustajana, tekee syöttöjä, maaleja ja ennenkaikkea joukke pelaaja. Kommentoi Ilmianna Jaa Pentu ratkaisi! Kommentoi Ilmianna Jaa Hah! Miksi odotit isompia lukemia? Kommentoi Ilmianna Jaa Moi! Sama on toistunut jo monta kesä. Kun henkilökohtainen taito, pelikäsitys ja voima riitävät pelaamaan kovassa sarjassa, niin etelän vetelät valintojen kautta voittoon mikä parempi paikka saada kokemusta kovista peleistä. Ilmianna Jaa Jos olette katsoneet 97 - 98 ikäluokan pelaajia niin käytännössä runko eli noin kaksi kenttä on selviä valintoja ja sen jälkeen taso laskee myös hyökkäjien osalta ihan jonkun verran ja toivoisikin että 99 syntynyt Nieminen Tapparasta nousisi joukkueeseen. Haastaa sm liigan joka joukkueen ykköskenttän, siinä on taitoa ja voimaa. N 12 pistettä ei riitä divaripaikkaan. Ilmianna Jaa Heh heh. Eiköhän tuo nyt kerro missä mennän!

Risku meinaa et tällä saadaan jotain aikaan lokakuussa FK ssa. Karsii se jyvät akanoista pelattiinpa mitä sarjaa vaan. Palaan vielä tähän JokikokkoKarjalainen akseliin, olen tätä lajia kotiin seurannut sen verran kauan. Mielestäni mm joukkueeseen ei lähtökohtaisesti pidäkän valita 20 lajitaidollisesti parasta pelaajaa. Ilmianna Jaa raha ei tee lahjakasta urheilijaa. Tarvittas niitä jonkun sanomii liigan kuumia pelaajia.

lahjakortti

Etelän vetelät valintojen kautta voittoon

Pelaavat samalla Tyttöjen Csm sarjaa, vai onko se vanhemmille liiga status niin tärkeä Kommentoi Ilmianna Jaa KJT hävinnyt Lukolle zooplus aika murskaavasti. Ainakin Nieminen, eminem My Pain NEW album 2017 Eminem My Pain NEW album 2017 Eminem My Pain NEW album 2017. Vaikuttaa jatkoaikaa siltä, ne on kuulemma hyviä kavereita, että saman tason pelaajat saavat hyvä valmennusta.

Sanni ja nelli esim, ovat olleet monta vuotta majun mukana, heistä toisen pitäisi olla liideri junnuille.Muistakaa siirtoikkuna menee kiinni vasta Toinen veikkaus: Minun mielipide, ko pelaajat pärjäisivät varmasti jos mahdollisuus tulisi.

Parhaat tutkimukset

Varmasti poikkeuksia löytyy, mutta ketä kehittä istua penkillä peleissä ja käydä vain liigajoukkeen harjoituksissa.Nelli, Sannii, Essi, Janette ja siihen vielä Karjalaisen Iida ja muutama lisä niin hyökkäysen runko olisi kasassa, muutä lisä puolustukseen/ hyökkäykseen niin siinä on voittava joukkue.Eli viisi karsijoista päsee divariin?

On varmasti 3 pelin perusteella kuumin pelaaja 97 sta Hakalan ja Salomäen jälkeen.Mielestäni pelaajat pitäisi skoutata niiden omien seurojen harjoituksissa ja peleissä.Oletko varma että.

Muutenkin tuo tiedottaminen N 18 tekemisistä on todella huonoa.Ja Rantasella oli ranne ollut pahana jo MM leiri 1, Kotkaslahti 6 viikkoa ennen kisoja nilkka vamma.Kaikkea emme aina varmaankaan tiedä mitä pukukopeissa ja jän ulkopuolella tapahtuu!

Näyttä myös yksi 99 olevan mukana.Tietävät mitä on oikeat pelit.Niin ja en tietenkän tiedä millä tasolla ne b-pojat pelaa, mutta meilläpäin b-poikien vauhdissa pysyvät tytöt ei kyllä joudu penkkiä lämmittämän edes liigassa.