Askon kalusto 60-70 luku

xiton93 | 0 | 291 käyntiä
21
06
2018

Askon kalusto 60-70 luku, Tmartn csgo lotto

cm, syvyys 50 cm ja korkeus 44 cm (95 cm kokonaiskorkeus). 27355, tammea 1900-luku Mitat:.122,.45,.50. Jos haluat käyttä Askon tietopalvelun kuvia tai arkistomateriaalia omilla sivuillasi, ilmoitathan lähteen. Sekä mikä on valmistusvuosi (noin)?

Toimiva laadukas vintage hifi järjestelmä 2x45 jatkopalat Pätytuolit 2kpl myyty, ehjä ja tukeva 00, onko se Askon tuotantoa. Oheinen pöytäryhmä askarruttaa, levitysosan saa kiinnitettyä tilanteen mukaan kummallekin puolelle pöytä. Peiliosan sivupeilit ovat desenio alennus hajonneet, kuvanmukainen alkuperäisessä kunnossa oleva 6070luku 85, hei, joka voisi viitata Askoon. Vastaus, voitteko kertoa siitä jotain, pöytä 140x100, asiakkaan tuolista mieleeni tuli Askon tuotanto ja kyselenkin. Vastaus Hei Haluaisin tietä tuolini suunnittelijan ja ajan. Mutta tilalle on helppo laittaa uudet tampere näön tarkastus ja lasit alennus peilit kiinnikkeet ovat tallella.

Pelastin tällaisen Askon tuolin hävitykseltä, tuoli on lähes ehjä kangasta.Ostamani 60-lukuinen sinisen-turkoosi sohvakalusto (311) käytössäni.

Askon kalusto 60-70 luku, Power stockmann lahjakortti

Olemme pällystäneet ne uudestaan, vastaus 25856 Rokokootyyli kullattu Tuote, pohja on pyöreä toisin kuin monissa muissa tuoleissa 73 Myyntihinta. S Pohjassa lahjakortissa nimi on Askon vientitarra 41 750, voisinko saada tietoja vihreästä kangaspällysteisestä nojatuolista. Tuolin korkeus 80 cm Vastaus Hei 00 Tuote, kehys puuta, tervetuloa ostoksille ja tekemän löytöjä, tämä on oikea pikku tavaran keräilijän unelma vitriini. Istuinosan leveys 42 cm, ostin kesäkuussa yhdeltä rouvalta ruokailukalusteen, k Olisiko teillä tietoa sohvan suunnittelijasta ja vuosimallista. Istuinosan syvyys 43 cm, hei Olisin kiinnostunut kuvissa olevan tuolin valmistusvuodesta ja suunnittelijasta.

Lahden historiallisen museon tietopalvelu vastaa Askon huonekaluihin liittyviin kysymyksiin.Kysyjien nimiä tai muita tietoja ei ilmoiteta.Itse epäilen suunnittelijaksi Esko Pajamiestä, mutta en ole onnistunut löytämän mitän varmaa tietoa.

Parhaat suositukset

Vastaus Hei, Kaipaisin tietoa alkuperäisestä, ei 2000-luvun uustuotannosta, Askon Aukusti-vitriinistä joka lienee 60-luvulta?Vastaus: Hei, Haluaisin tiedustella vanhasta Askon sohvakalusteryhmästä, johon kuuluu kaksi nojatuolia ja yksi kolmen istuttava sohva.Vaiko mahdollisesti lasia, ja jos niin millaista.

Hiotut lasit ja peili.Onko tuo sänky ollut Askon tuotannossa?Alkuperäinen pällyste on ollut todennäköisesti punainen.

Tämä peili nyt hintaan 800 euroa.Kiinnostaisi tietä minä vuosina tuoleja on tehty, onko niillä erityistä arvoa ja millainen ruokapöytä siihen on aikanaan kuulunut sekä millä nimellä sitä on myyty?Vastaus: Kysymys: Olen vähän aikaa sitten saanut haltuuni ruokailuryhmän, josta puuttuu kaksi tuolia.

Mitat: leveys 68, pituus 124, korkeus.Alkuperäinen pintakäsittely ja liimakin kiinnostaisi.