Saako lahjakortille jatkoaikaa

spirito | 0 | 633 käyntiä
21
06
2018

Saako lahjakortille jatkoaikaa

k-ryhmässä lahjakorttien kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta. Ratkaisu, kuluttajansuojalain 4 luvun 1 :n lahjakortti mukaan silloin kun sopimuksen ehto on kuluttajan kannalta kohtuuton tai sen soveltaminen johtaisi kohtuuttomuuteen, ehtoa voidaan sovitella tai jättä se huomioon ottamatta. Käytännössä sen jälkeen kun lahjakortti on asiakkaan toimesta käytetty kokonaan ja hän jättä sen meille, niin siitä tulee sitten aikanaan roska, lupaa hallintopällikkö Anna Korhonen Tampereen Stockmannilta. Stockmann lupaa lähes rajattoman käyttöajan lahjakortille. Keskon mukaan lahjakortin saaja jättä vain harvoin kortin käyttämättä, koska käyttäminen on helppoa ja asiakas voi valita mieleisensä tuotteen joustavasti.

Jos lahjakortin myyjä näin haluaa, n vaatimaa hyvitystä, kertoo johtaja Mika Heikkilä SPankista. Kun K vieraili liikkeessä ja teki ostoksia käteisellä. Finnkinon lippujen viimeinen käyttöpäivämärä on saako lahjakortille jatkoaikaa tiukka. Kortteja on tarjolla eri liikkeistä riippuen nimellisarvoltaan erisuuruisia. Edellä mainituilla perusteilla kuluttajariitalautakunta ei suosita asiassa. Myyjän mukaan K oli ollut aiemmin kiinnostunut kyseisestä tuotteesta. Myös asiakkaiden odotusarvo muuttuu, että myyjä olisi voinut huomauttaa lahjakortista. Myyjän antaman vastauksen johdosta K toteaa. Lahjakortti on nykyän monen valinta lahjaksi. Että myyjällä on oikeus märitellä lahjakortille voimassaoloaika.

Etteivät saako lahjakortille jatkoaikaa lahjakortit ole voimassa märämätöntä aikaa. Jos lipsahdus tapahtuu ja märäaika umpeutuu. K Kun taas toisissa yrityksissä lahjakorttiin painettu päivämärä on tinkimätön takaraja.

Voimassaoloaika ei saa kuitenkaan olla kohtuuttoman lyhyt.K on käyttänyt lahjakortin summasta 7,50 euroa.Lapset saavat kummitädeiltänsä ja muilta vanhemmilta ihmisiltä kirjakauppojen lahjakortteja, ja kun lapset eivät osta enä kirjoja, niin ne jävät hyvin usein käyttämättä, kertoo nimettömänä pysyttelevä ohikulkija.

Parhaat suositukset

Voit tarkistaa linkin kautta, yhteistyökumppanit, joilla voit maksaa lahjakortilla.Myyjä lupasi hankkia K:n haluaman aseen hyllyyn, mutta K ei tullut katsomaan asetta.

Alkutalvella hän tuli jälleen liikkeeseen ja oli kiinnostunut aseen ostamisesta.Lahjakortin myyjällä on kuitenkin oikeus pitä kiinni kortin voimassaoloajasta.

Hallintopällikkö Anna Korhosen mukaan vanhentuneet lahjakortit eivät aiheuta lisätöitä eivätkä tuo ongelmia tavarataloille.Stockmannilla lahjakorttien voimassaoloaika on kaksi vuotta, mutta käyttöaikaa voi jatkaa.Kevättalvella 2011 hän tuli kysymän, mitä olisi tehtävissä, kun kortti oli mennyt vanhaksi.

Edellä olevasta huolimatta myyjä tarjoaa kuitenkin K:lle mahdollisuutta käyttä lahjakorttia liikkeen hyllyssä olevan yhdistelmäaseen oston yhteydessä.Ostokset kannattaa kuitenkin tehdä lähes välittömästi, kun lahjakortin saa opastaa, opastaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston päjohtaja Juhani Jokinen.