Onsdags lotto vindertal

akatsukisasu | 0 | 1300 käyntiä
21
06
2018

Onsdags lotto vindertal

for et 'Supertal'. Her præsenterer vi både vindertal, lotto tillægstal, jokertal og Onsdags Lottos supertal, så du hurtigt kan tjekke på din lottokupon, om du har vundet. 18.00, men kan altså ikke ses på dansk. Således gør vi det nemmere og sjovere at finde dine lotto vindertal, og tilmed kan det måske være med til at øge dine vinderchancer. Hvad er den største gevinst lotto vundet i Onsdags lotto? Vinderen er den, der har flest rigtige tal.

Så kan du også få dem til at tjekke kuponen. Så kan du altid klikke herind. Island, hvor vi kort efter trækningen har de seneste vindertal fra både Onsdags Lotto og Lørdags Lotto.

samoja

Se de seneste lottotal fra lørdags trækningen her.Du kan både finde ugens Lotto vindertal og jokertal fra lottotrækningen om lørdagen.


Lotto website. Onsdags lotto vindertal

Onsdags lotto vindertal

Så du kan gå på opdagelse i lottotrækningerne helt tilbage fra 1989. Vi gør i hvert fald alt for at klæde dig på til at finde de rigtige lottotal lørdag samt vindertallene. Som spiller med, denne information onsdags bruges primært til at optimere hjemmesiden og til at præsentere indhold fra hjemmesiden på andre hjemmesider.

Parhaat tutkimukset

Dette kan også være en svær proces til tider, men her på Vindertal giver vi dig ressourcerne til det.Således skal du blive klogere på, hvor meget du vil spille for, hvornår du vil spille, om du skal spille systemlotto og så videre.Mange vælger at spille på de samme tal hver uge; for eksempel lykketal eller tal, som repræsenterer familiemedlemmers fødselsdatoer eller andre mærkedage.

Den største gevinst vundet i Onsdags Lotto blev vundet i august 2013 og var.789.170 kroner.Samtidig er der også en Superpulje, som giver endnu flere muligheder for gevinst.

I dag kan indbyggere i Estland, Letland og Litauen også spille med og det bredere dækkende navn, Onsdags Lotto, blev i Danmark introduceret knap 8 år senere, nemlig den.Superpuljen udløses, hvis supertallet også er et af de almindeligt udtrukne tal.

Her er der nemlig langt større vinderchancer, gevinster og jackpots, selvom indsatserne ikke er en større end i fx lotto.Så vil vi gerne stille plads her på m til rådighed, så du kan dele din onsdagslotto vinderhistorie med vores andre besøgende.