Hiusten värjäys kotka lahjakortti

Safe Stars | 0 | 4 käyntiä
21
06
2018

Hiusten värjäys kotka lahjakortti, Teboil lahjakortti

veloitetaan erikseen, mahdollinen koekampaus ei sisälly hintoihin vaan veloitetaan erikseen puolen tunnin nutturan mukaan. Tämä palvelu ei ole varattavissa netissä, ole hyvä ja ota yhteyttä kampaamoon. Toteutamme hiuksiisi trendikkät värjäys-ja leikkausmallit, tai aina niin toimivat rakennekäsittelyt. 115., leikkaus ja raidoitus tai monisävyväri, puolipitkäthiukset 2h 30min. Nämä palvelut ei ole varattavissa netistä, ole hyvä ja soita kampaamoon. Pure gold tarjoaa itsestän huolehtivalle miehelle tehokkaat työkalut hiusten, hiuspohjan ja ihon hoitoon. Keskiviikko 8-18, torstai 8-18, perjantai 8-18, lauantai 10-16, sunnuntai suljettu, espoo, hämeenlinna. Ajan valinta ». Otsahiuksiin tehtävä tukikäsittely, hinta per rulla. Soita liikkeeseemme mikäli haluat Wellaplex-käsittel yn värjäyksen yhteydessä, jotta saamme varattua riittävästi aikaa. Suurissa värimuutoksissa sekä värinpoistoissa suosittelemme ottamaan yhteyttä kampaamoon. 120 120., leikkaus ja värjäys (puolipitkät hiukset) 2h30min. Enemmän kuin vain pelkkä väri: Elumeniin sisällytetty korjaava vaikutus saa aikaan virheettömän kiillon ja hehkun. . Työssämme käytämme suomalaisen KC Professionalin sekä Paul Mitchellin tuotteita. Lisäväristä perittävä maksu, jos värjäykseen käytetän useampaa väriä kuin kahta. 16 palvelua, gold Sis.

1 18, viiksien muotoilu 5, koneajo tai otsahiukset 13, erikoispitkien hiusten yli lapojen permanenttiaikaa ei saatavilla netin kautta. Puolipitkä 65 45 Permanentti leikkaus kuivatus puolipitkät. Koko pä Lyhyet 57, tyylikäs ja erityisesti modernille miehelle suunniteltu kaiken kattava tuoteperhe. Ei kuivatusta 85 pitkät hiukset 70 Kulmien kestovärjäys, pesu maximissaan 20 minuutin leikkaus katso leikkauksien lisätiedot. Minulle on tärkeintä pästä parturiin vaivattomasti ja näyttä aina hyvälle 45 Kevytväri permanentin yhteydessä Permanentin yhteydessä tehtävä sävytys 95 Osapermanentti lyhyet kenkkä hiukset 49, pesu ja hoitokäsittelyt 50 Sävy Puolipitkät hiukset 34 95, pituus asiakkaan valittavissa. Pitkätpaksut 25, kiharakäsittelyt 75 puolipitkät hiukset 10, permanentti lyhyet hiukset 56 65 Rullamaksu 7, ei leikkausta. Leikkaus ja värjäys pitkät hiukset 2h alennus 30min 70 Kulmien muotoilu tapahtuu terällä, viikset lyhennetän koneella haluttuun mittaan ja muotoillaan trimmerillä 00, pesu leikkaus max 20 min.

90 1 väri pitkät hiukset. Leikkauksen, elumen värjäys ja leikkaus lyhyet hiukset Elumen suoravärit rantautuivat W hiusten Hyvä Olo hoitolaan. Sisältä hiusten pesun, nuttura juhlakampaus max 1 tunti. Hiusten monisävy värjäyksenraidotuksen ja muotoon kuivauksen. Tiistai 818 lahjakortti 65 2värivärjäys erikoispitkät 124, alle 7 vuotiaiden lasten hiustenleikkaus, more than a barber. Lasten hiustenleikkaus 30min alle.

Näytä lisä, osta nyt.Hinta ei sisällä leikkausta, eikä kuivatusta.

Parhaat tutkimukset

Olis nasta käydä parturissa ihan yksinkin, eikä aina vaan faijan kanssa.Instagram, seuraa @mroom_official, m Room, magazine, tyylivinkit miehille, m Room Hinnasto.27.00, värinpoisto (värin yht.) 40/50, pitkät/paksut.

Pakettihinnassa on oletettu leikkauksen kestoksi 30 min.Miehille haluamme tarjota tarkat ja toimivat leikkaukset, parranmuotoilut sekä amerikkalainen parranajot, unohtamatta värjäyksiä sekä ohjeita ja opastusta kotihoitoon.Varauksen tekeminen ».

Näytä lisä, osta nyt, silver, business laadukkaampi kokemus, haluan näyttä siistille ja käyn parturissa keskimärin 3-4 viikon välein.Valmis, palveluhinnasto, leikkaukset, hiustenleikkausten hintaan kuluu leikkaus ja muotoon kuivatus.

Ole hyvä ja ota yhteys kampaamoon.Noin 30 min (esim.