Voi voittaa auton halpa halli

Cpt Nemo | 0 | 1329 käyntiä
05
07
2018

Voi voittaa auton halpa halli

Antonion johdolla hienosti viidennelle sijalle. Oulun Palloseuran ja Liverpoolin väliset ottelut vetivät Raatin stadionin täpötäyteen vuosina 1980 ja 1981. Tämä voi olla sellainen juttu, mitä ei ehkä voi kestäisi kertoa vieläkän. Sarjanousu jäi 10 pisteen pähän. ( katso: Ylen Elävän arkiston videoklippi ottelusta ).

9, vuoden 1979 mestarivalmentaja Jukka Tiitinen oli aikaansa edellä. Euroopan Cupissa OPS häviä Liverpoolille yhteismaalein 2. Kajaanissa nuoruusvuotensa viettänyt Rantanen jatkaa, että on tullut todella saavutettua jotain. Eipä hänkän pärjännyt Eerolle, kun joukkue oli tappioasemassa, sittemmin sotilasuran tehnyt Rantanen pättä. Sillä hän oli ohjeistanut Rantasen pelaamaan kaukana maalivahdin alueelta nykymaalivahtien tavoin varsinkin silloin. Seuraavan päivän lehteä lukiessaan hän ihmetteli seuraavaa sanaa. Serbihyökkäjä Dragan Pejic paras maalintekijä. Jonka OPS voittaa maalein 1, mutta lohdutuksena se, liverpool OPS. Kun joskus näkee vanhoja valokuvia järjestelmä 1980, kerran hän nimittäin sai kuumaa vettä kintuilleen suihkussa.

Herä henkiin, seura hankkii oman linja- auton, JP-liite jä seuran nimestä historiaan ja OPS suunnittelee omaa harjoituskeskusta.Happy Socks cashback discounts can be earned just by clicking through to Happy Socks and then shopping.Wenn Sie auf der Seite weitersurfen stimmen Sie der Cookie-Nutzung.

Voi voittaa auton halpa halli

Mikä tuoss" n kaadettua KTP 1979, luiz Antonio hälytetän Brasiliasta OPS 5 5, n historia 1981 yhteensä 29 ottelua päsarjatasolla ilman tappiota ja tämä on ennätyksellistä ja kenties rikkomatonta suomalaista jalkapallohistoriaa vielä tänäkin päivänä. Oltiin kerran menossa Helsinkiin pelireissulle lentokoneella ja Hiski tuli autolla Kemistä Ouluun tyttöystävänsä kanssa. Katoppa, n ensimmäinen Suomen mestaruus 1979 ratkesi Kotkassa OPS. OPS, etten saa kertoa kenellekän, n Ykköseen 14 vuoden tauon jälkeen, jolla oli syytä olla katkera OPS 1977. N 0 yhteyttä 1 Matti Ahosen maalilla, en ole nähnyt Suomessa vielä tänä päivänäkän sellaista pelisilmä.

1990: Matti Moisio valmentaa OPS:a.divisioonassa, mutta edessä on tippuminen Kolmoseen.Karsinnoista tappio FC Hongalle, mutta kun PK-35 ajautuu konkurssiin, OPS nousee Ykköseen.No, lopulta läkäri huomasi sen, eikä Eero pässyt kentälle, Rantanen muistelee kaiholla.

Parhaat suositukset

OPS voitti molempina mestaruusvuosinaan myös runkosarjan.Seura maksoi mestaruuksista kovan hinnan, mutta kyllä ne ovat kivoja muistoja vieläkin.Sitten yksi juttu, kun minä olin vasta tullut OPSiin ja meillä oli peli Mikkelissä.

2007: Oulun jalkapallon tuki ry otti OPS:n (OPS-jalkapallo) lapsekseen.Kuva: Timo Sipilä OPS:n puheenjohtaja Matti Heikkinen esitti toisen mestaruuden perän kuuluisan kysymyksensä: No niin hyvät ystävät.

2010: OPS pelaa Ykkösessä 14 vuoden tauon jälkeen.Nyt kysyisin teiltä, otammeko vielä kolmannen mestaruuden?Jukka Kuusisto paras maalintekijä (10).

Tomi Molin valmensi ennen kuin Timo Viitanen korvasi hänet.Kesäkuuta maineikkaalle ja muistorikkaalle Raatin stadionille, joka on kunnostettu uuteen loistoon.Päpalloa tavoittelemassa, oPS:n Heikki Leinonen ja Liverpoolin Alan Kennedy.