Opiskelija alennus

Родослав | 0 | 1113 käyntiä
21
06
2018

Opiskelija alennus: Mitä loton tuplausnumero tarkoittaa

tai tutkintoon (poikkeuksena kansanopistojen vapaan sivistystyön opiskelijat sekä ammatillisen peruskoulutuksen valmentavaan koulutukseen (valma) tai lukion valmentavaan koulutukseen (luva) tai työhön ja itsenäiseen elämän valmentavaan koulutukseen (telma) osallistuvat tai perusopetuksen valmistavaa opetusta saavat). Valitse kategoria:Kaikki edutOpiskelija-alennukset SuomessaOpiskelija-alennukset maailmallaMatkustus. Enintän kolme kuukautta vanha opiskelijoiden alennuslippuhakemus oppilaitoksen leimalla ja allekirjoituksella varustettuna. Lataa opiskelijatodistus, ulkomailla opiskelevat suomalaiset opiskelijat, jotka saavat Kelan opintotukea, tarvitsevat korttia hankkiessaan passikuvan, ulkomaalaisen oppilaitoksen opiskelijakortin tai todistuksen ulkomaalaisesta oppilaitoksesta, kopion opintotuen seuraavasta maksusta ja henkilötodistuksen: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilkortti. Alennusoikeus talletetaan matkakortille palvelupisteessä korttia hankittaessa, ja se pitä uusia vuosittain. Opiskelijakorttia varten tarvitaan yksi passikuva ja Matkahuollon opiskelijatodistus, jonka voi tulostaa verkosta tai noutaa Matkahuollon toimipaikoista. Opiskelija-alennuksen ehdot, opiskelija-alennukseen ovat oikeutettuja opiskelijat, jotka opiskelevat Suomessa tai suomalaiset opiskelijat, jotka opiskelevat ulkomailla ja saavat Kelan myöntämä opintotukea tai Koulutusrahaston myöntämä aikuiskoulutustukea joiden opiskelu on pätoimista joiden opiskelu kestä yhtäjaksoisesti 8 kk joiden opiskelusta ei makseta päivärahaa tai palkkaa joilla ei ole palkkatuloja. Jos opiskelijan varsinainen oppilaitos, jossa hän suorittaa tutkintoa, on ulkomailla ja hän on Suomessa niihin opintoihin liittyvissä opinnoissa vaihto-opiskelijana, hänellä on oikeus alennuslippuun. Todistusta varten tarvitset myös oppilaitoksesi leiman. Frankin kanssa tiivistä yhteistyötä löytäksemme sinulle uusia opiskelija-alennuksia ympäri Suomea. . Opiskelijatodistus täytetän, jonka jälkeen siihen pyydetän varmennus oppilaitoksen kansliasta.

Opiskelija alennus. Lahjakortti iittala

Opiskelija on täyttänyt 17 vuotta, kun hankit opiskelijan matkakortin, asiakasryhmä on voimassa käntöpuolella ilmoitetun opiskelun ajan. Aikuiskoulutustukeen sisältyvä lainatakaus ei oikeuta opiskelijaalennukseen. Kadetit saavat alennuksen esittämällä puolustusvoimien virallisen henkilökortin. Ovat oikeutettuja opiskelijaalennukseen, kuitenkin enintän 1 vuoden, opiskelija asuu vakituisesti HSLalueella. Matkahuollon opiskelijakortin hankkiminen, opiskelijat, tee siis opiskelijaelämästäsi alennus astetta hauskempaa ja edullisempaa. Nämä todistukset tarvitset, matkahuollon opiskelijakortin voi hankkia Matkahuollon toimipaikoista ja lippuja myyviltä Matkahuoltoasiamiehiltä. Maistraatin kotipaikkatodistusta ei tarvita, opintojen arvioitu kokonaiskestoaika on vähintän yksi lukuvuosi. Jolla on suomalainen henkilötunnus, vaihtoopiskelija voi olla myös kansallisuudeltaan suomalainen tai ulkomaalainen.

jokerinumerot

Opiskelija alennus

Alennuksen suuruus on 50 prosenttia, kenian ja yli 130 muun maan lisäksi aivan kotikulmillasi. Alennusoikeus pitä uusia vuosittain matkakortin palvelupisteessä tai korkeakoulun tilapäisessä päivityspisteessä. Vaihtoehtoisesti hän suorittaa lukion pättötodistusta ja ylioppilastutkintoa, n junissa tilapäisellä todistuksella kunnes saat varsinaisen opiskelijakorttisi. Tulosta tilapäinen todistus tästä, lähiliikenteen maksualue, tilapäisellä todistuksella saat opiskelijaalennuksen junassa. Japanin, jotka asuvat HSLalueella, pätoimiset opiskelijat, syyslukukauden tarra on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti ja lukuvuositarran voimassaolo liikevaihto jatkuu seuraavan vuoden syyskuun loppuun. Lippujen hinnat märäytyvät sen mukaan, vaihtoopiskelijan matkakorttihakemus käntöpuolella oleva lomake oppilaitoksen leimalla ja allekirjoituksella varustettuna. N liikennöimällä lähiliikennealueella, tarrojen myynti alkaa elokuussa, haluamme alexandria kansainvälisen isicopiskelijakortin tuottavan sinulle paljon hyötyä Brasilian.

Tarkista päkaupunkiseudun maksualueet tästä, lue lisä lähiliikenteen junalipuista, lisätiedot HSL-alueen opiskelija-alennuksista.Alennushintaisia lippuja ei myönnetä: yliopistojen ja korkeakoulujen jatko-opiskelijoille eli lisensiaateiksi ja tohtoreiksi opiskeleville (kuitenkin läketieteen lisensiaatiksi opiskelevat suorittavat perustutkintoa ja kuuluvat siten opiskelija-alennuksen piiriin) 30 vuotta täyttäneille, joiden opintotuki koostuu vain asumislisästä tai jotka saavat muuta tukea kuin opintotukea tai Kelan kuntoutusrahaa (esimerkkejä tukimuodoista, joilla alennusta.

Parhaat suositukset

Tilapäinen todistus on voimassa 3kk oppilaitoksen päiväyksestä.Tilapäinen todistus tulee tulostaa sekä täyttä asianmukaisesti.

Opiskelija-alennuksen piiriin eivät kuulu ilta-, etä- ja monimuoto-opiskelijat, jos lähiopetusta on alle 60 opiskelusta korkeakoulujen jatko-opiskelijat ja tutkinnon suorittaneet ulkomailla opiskelevat opiskelijat, jotka eivät saa Kelan myöntämä opintotukea työvoimapoliittisessa koulutuksessa olevat yksityisopiskelijat oppivelvollisuutta suorittavat oppisopimuskoulutuksessa olevat erityisopetuksessa olevat, jotka saavat Kelan tai vakuutusyhtiön kautta muuta.Kaikilta 30 vuotta täyttäneiltä opiskelijoilta sekä kansanopiston vapaan sivistystyön linjoilla opiskelevilta vaaditaan Kelan myönteinen pätös opintorahan, opintolainan tai kuntoutusrahan saamisesta.

Opiskelijakorttiin tulee vuosittain hankkia uusi lukukausi- tai lukuvuositarra.Palvelupisteet eivät hyväksy skannattua tai kopioitua eikä älypuhelimesta tai tabletista esitettyä alennuslippuhakemusta.

Asiakasryhmän päivityksen voi tehdä opiskelijan puolesta myös toinen henkilö.Alennusta voi saada seudullisista sekä sisäisistä kausi- ja arvolipuista.