Http iss lahjakortti.ideashop.fi

PlayStadium | 0 | 817 käyntiä
21
06
2018

Http iss lahjakortti.ideashop.fi - Lotto numerot ilmestyminen

Lahjakortti on voimassa 3 vuotta Lahjakortille voit ladata arvoa enintän 3000.

Http iss lahjakortti.ideashop.fi

Korttipaketissa results on mukana 4numeroinen PIN koodi. Matkapuhelimesta 8, ja se on voimassa aktivoinnista alkaen 12 kuukautta. Lahjakortin ostaminen 35 sntpuhelu 6, oP, isänpäivä, ruokailla ja viihtyä 17 sntmin, lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin Tiketissä myynnissä oleviin tapahtumiin ja tuotteisiin toimipisteissä sekä verkkokaupassa.

S-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä yli 1 500 S-ryhmän toimipaikassa kautta.Lahjakortti on käytettävä kerralla kokonaisuudessaan.

Haluatko ensimmäisenä tietoa Sellon ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Vain vartti Helsingistä, lahjakortin voi lahjakorttiideashopfi noutaa toimipisteistämme tai Rkioskilta. Saldon tarkistus, korttia ei voi ladata uudelleen, kortti käy myös verkkoasioinnissa tai ulkomailla. Saldokyselyistä ja käteisnostoista automaatilta veloitetaan 1 euron palvelumaksukerta. Kortti on voimassa 12 kk ostohetkestä ja sitä voi käyttä monessa osassa Sellon eri liikkeissä. Lisätietoa korteista ja niiden ehdoista sekä hinnoittelusta. Saldon ja kortin voimassaoloajan tarkistat helposti sen myyntiautomaatista. Lahjaksi voi ladata minkä tahansa summan 10250 väliltä.

Käytä sivustolla saldon ja voimassaolosajan tarkistukseen kortin takapuolella olevaa 16-numeroista ID numeroa.Sellon lahjakortin voi ostaa kaikilla yleisimmillä pankki/luottokorteilla, lukuunottamatta DinersClub ja American Express -kortteja.Tiketin lahjakortti tuo iloa yhtälailla festarieläimille, klubidiggareille, teatterin ystäville, museokävijöille, urheiluhulluille kuin ruoan ja taiteen rakastajillekin.

Parhaat artikkelit

Haluamme tarjota asiakkaillemme helpotuksia niin arkeen kuin juhlaan.Huomioithan, että voimassaoloaika alkaa lahjakortin varauksesta.

Kortin ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus.Asiakkaalta veloitetaan kortin avausmaksu, joka on ladattavasta summasta riippumaton, 5 euroa per kortti.Katso liikkeet, joissa voit käyttä lahjakorttia: /liikkeet.

Kun lahjakorttia käytetän maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 ylijävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.Kortin ylläpitomaksu on 2 /kk, jota veloitetaan alkaen 3kk ostohetkestä.Lahjakortin saldon ja voimassaoloajan tarkistus.

Kotelon saat mukaasi näyttämällä lahjakorttia kassalla.Kortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran.Ma-pe klo 8-16 0,0835 /puhelu 0,1209 /min.