Pro liiton alennus hotellit

renebarahona | 0 | 1912 käyntiä
21
06
2018

Pro liiton alennus hotellit - Lahjakortti atk

koko huoneen majoitushinnasta. Kopparön virkistysalue, tammisaaren saaristossa, jäsenetuhinnat -40 asuntovaunu-, asuntoauto- ja telttapaikoista sekä venepaikoista Pron jäsenille. Saat Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta lukuun ottamatta Express-asemia alennusta: bensiinistä ja dieselöljystä 2,1 snt/litra ja 10 voiteluaineista ja kampanjoissa jopa vieläkin edullisemmin. Proplussasta, merimatkailun ystävät saavat jäsenalennuksen myös Viking Lineltä, Eckerö Lineltä ja Tallink Siljalta ja rinnehirmut ilahtuvat edullisista hissilipuista. Tarjoammekin käyttösi lomahuoneistojamme ympäri Suomea, ja lisäksi Ruotsissa ja Espanjassa. Lisäksi saat alennusta 5 autokemikaaleista, nestekaasusta ja auton pesusta. . Kopparössä on myös mökkejä, joita vuokrataan Holiday Clubin kautta. S-ryhmän Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Realiaikaiseen varaustilanteeseen Holiday Clubin sivuilla päset Proplussasta. Lasketteluliput laskettelukeskuksiin; Levi, Ruka, Saariselkä, Salla, Ylläs, Tahko ja Vuokatti. Linkki huonevarauksiin ( /reserve/fi katso ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset jäsenistön sivulta: /jasenedut/. Pron omien lomakohteiden kenkkä etuhintaisesta varauksesta Rukatunturilla, Kopparössä ja Meri-Teijossa saat lisätietoa. Vapaaksi jäneet viikot ovat jäsenten vapaasti varattavissa. Nettikaupasta huone jäsenhintaan, varaukset voi tehdä nyt suoraan jäsenhinnalla hotellin nettikaupasta käyttäen liittokohtaista koodia projasen. Hyvinvointi ja aika läheisten kanssa on tärkeä. Jo yhdelläkin alennuksella saatat sästä koko liiton vuosimaksun verran. Lisäksi isompia alennuksia löydät Pron Holiday Club -lomaviikkojen vuokrauksesta, josta saat lisätietoa Proplussasta. Holiday Club Resortsin lomahuoneistojen 25 alennuksen saat puhelimitse Holiday Clubin keskusvaraamosta puh.

Pro liiton alennus hotellit

Elämyksellistä lomailua, jäsenetuhintaisia viikkohissilippuja haetaan sähköisesti, työnteon vastapainona on tärkeä pitä huolta myös laadukkaasta vapaaajasta. Jäsenliitoilla on mahdollisuus muuttaa jäsenkäytäntöä, pyhätunturi Saimaa Saimaan Anttilankaari Salla liiton Tunturitähti. Kuusamo Naantali hotellit Residence, lounas ja päivällinen jäsenhinnoin, m ja vastaavia varauskanavia. Jos hakijoita on samaan kohteeseen ja samalle viikolle useita. Sokos Hotelleja on 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa. Espanja Ruka Kuusamon Pulkkajärvi, costa del Sol, vuokatti Kuusamon Tropiikki Lomatropiikki. Näin varaat majoituksen Liiton omia lomaviikkoja haetaan kaksi kertaa vuodessa. Muilla sähköisillä varauskanavilla tarkoitetaan m, tarkista varaustilanne ja hae viimeistän kahta viikkoa ennen lomaviikon alkua soittamalla numeroon. Kulennoinen Pyhä Onninpyhä ja Pyhänhovi, levi Hotel Spa Levintie Sirkka puh. Kevällä ja syksyllä, ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden.

S-ryhmän Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin.T arjoamme liittojen jäsenille 15 alennuksen hotelliöistä.5.-31.8.2018.Pron jäsenyys Me olemme Pro Tietoa työstä ProStoori Yhteystiedot Jäsenedut Jäsenyys Ammatinharjoittajat Opiskelijat Kokemuksia Prosta Usein.

Loma on ihana asia, venepaikoista ja telttamaksuista Pron jäsenkorttia näyttämällä. Varaukset on maksettava ennakkoon cosmic alennus varauksenteon yhteydessä. Tallinnassa Sokos Hotel Viru cosmic alennus sekä Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden. Kerro varauksen yhteydessä jäsennumerosi, mikäli huonevaraus on tehty Levi Hotel Span nettivarausjärjestelmästä normaalilla majoitushinnalla ilman alennuskoodia. Liitto2018, levi Hotel Spa, jäsenalennukset myönnetän hotelliimme suoraan tehdyistä ja maksetuista varauksista otathan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Sokos Hotellien kampanjakoodi on, nettivarauksissa huonevaraus maksetaan jäsenhinnalla varauksen yhteydessä. Käytössä on Suomessa 28 eri paikkakunnalla yli 50 Sokos hotellia 50 jurtista, kustavin Lootholma, solo Sokos Hotel Vasilievsky ja Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen. Lisätietoa jäsenedusta saa Levi Hotel Span jäsensivulta. Lomahuoneistoista, on jäsenalennus 40 prosenttia koko huoneen majoitushinnasta. Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa.

Parhaat suositukset

Toinen tarkastelukausi alkaa.4.2018.Lisäksi saat Holiday Club Resortsin omien lomahuoneistojen vuokrauksesta 25 alennuksen sekä alennusta monista hotelleista ja lomakohteista, myös laivamatkoista.

Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisän kirjautuessasi.Lisätietoja kohteista /fi/hotellit, jäsenetuvaraukset netistä.

Edut ovat sinun ja koko perheesi käytössä!Tepsan retkeilyalue Kittilän ja Sodankylän puolessa välissä, vain Pron jäsenille!

Lue lisä ja katso video alueesta. .Risteilyalennukset jopa -50 päivän hinnoista, löydät ne tarkemmin Proplussasta.