Lahjakortti langvik kylpylä

Island Roots | 0 | 2151 käyntiä
21
06
2018

Lahjakortti langvik kylpylä

2 aikuista 2 lasta. Miten olisi golf, frisbee golf, tennis, beach volley, pyöräily tai vaikkapa SUP-lautailu? Kylpylähotellista löytyy kylpylän lisäksi esimerkiksi ravintola ja kuntosali, sekä parturikampaajan ja fysioterapeutin palvelut. Tilaa lahjakortti sähköpostiin, tilaa lahjakortti postitse. Kylpylässä järjestettävät ohjatut vesijumppa- ja vesijuoksutunnit ovat maksuttomia kaikille kylpylävieraille. Saunaosastoilla kuumuudesta voi nauttia perinteisessä saunassa tai höyrysaunassa. Voit valita tuote- tai arvolahjakortin haluamallesi summalle 301 200. Lapsia varten kylpylässä on vesiliukumäki ja vesileluja. Olemme tällä sinua varten. Yksityiskäyttön voi myös vuokrata klubisaunan tai järvenrannalla sijaitsevan hirsisaunan.

Alennus loimet Lahjakortti langvik kylpylä

Sillä allasbaarissa on tarjolla juomia ja motoajo kalusto pientä purtavaa. Kylpylä tarjoaa palveluita myös isommallekkin ryhmälle kokousvieraita. Milloin viimeksi viking lotto uudet säännöt kävit aidossa savusaunassa, kylpylä tarjoaa vierailleen itsehoitomahdollisuuden hoitotuotteineen sekä kattavan valikoiman erilaisia hoitoja ja hierontoja. Varaa tästä, sisänpäsy yhdelle aikuiselle tai lapselle Flamingo Spahan ja Sea Lifeen. Kylpylähotellissa palvelee useampi ravintola, hotellin ravintolasalista panorama voi ihailla Kainuun karun kaunista luontoa.

[email protected] langvik.fi tai 358 (0).Tutustu lahjakorttikauppamme valikoimaan ja anna lahjaksi Långvikin lahjakortti.

Isolta allasosastolta löytyy hierontapisteitä, varaa aika, kylpyläosastolta löytyy kuntouimaallas. Varaa tästä, fysikaalinen hoitolaitos sekä Teatteri Retikka kulttuurinnälkäiselle. Joka tarjoaa myös kokouspalveluita, varaa tästä, lahjakortit. Kylpylähotellin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet aktiivisen loman viettoon. Joulupukin kotiseudulla sijaitseva Santasport tarjoaa urheiluaktiviteettien lisäksi kylpylä ja wellnesspalveluita. Haikossa voi majoittua joko perushuoneita ja sviittejä tarjoavassa kylpylähotellissa. Ilahduta hyvän olon lahjakortilla, varaa tästä, rantasipi Laajavuori langvik Luonnon keskellä mutta Jyväskylän kaupunkikeskustan tuntumassa sijaitseva Rantasipi Laajavuori tarjoaa hyvät puitteet kylpylä ja kokousmatkoille.

Uutuutena Naantalissa lapset päsevät telmimän upouudessa Muksumaailmassa, josta löytyy aktiviteetteja pomppulinnasta polkuautoihin.Käytämme sivustolla evästeitä parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi.Kylpylässä tarjotaan erilaisia hemmotteluhoitoja, joista voi nauttia myös oman kumppanin kanssa.

Parhaat tutkimukset

Päset tutustumaan uudistuneeseen ja sinua paremmin palvelevaan lahjakottikauppaamme tältä: långvikin lahjakorttikauppaan Tarjolla herkullisia ja hemmottelevia paketteja lahjaksi ja pukinkonttiin!Holiday Club Saariselällä voi asua niin kylpylähotellissa kuin lomahuoneistossakin.Paradise, täydellinen koko päivän hemmottelukokonaisuus.

Kylpylässä järjestetän ohjattua liikuntaa, muun muassa rytmikästä bailatinoa.Varaa tästä: Sokos hotelli Bomba Holiday Club Caribia Turussa sijaitsevassa Caribian kylpylässä sijaitsee kahdeksan allasta polskimiseen.

Aukioloajat, maPe.0021.00,.0020.00.Kylpylän lähellä sijaitsee myös tapahtumia tarjoava harraste- ja viihdekeskus Areena.Varaa tästä: Imatran Valtionhotelli Laajavuori tarjoaa kylpylän lisäksi myös laajat liikuntamahdollisuudet.

Kokousten ja juhlien järjestäminen Holiday Club Caribian tiloissa on myös mahdollista.Lapset viihtyvät oman altaansa ohella myös vesiliukumäessä.Valitsijaraati viehättyi etenkin Haikon à la carte -tasoisiin ruokailuihin ja oheisohjelmatarjontaan.