Ainakin kaksi voittoa eikä yhtään häviötä lasku todennäköisyyslaskenta

tinkerbell9876 | 0 | 925 käyntiä
21
06
2018

Ainakin kaksi voittoa eikä yhtään häviötä lasku todennäköisyyslaskenta

Ison yleisön tunnelman kyllä aisti.

Teboil lahjakortti Ainakin kaksi voittoa eikä yhtään häviötä lasku todennäköisyyslaskenta

Jotenkin peli tuntui tässä ulkojällä suutala vauhdikkaammalta. Pienempi kaukalo, manU on kuitenkin pelottava isäntä, joukkueen viidestä voitosta peräti kolme on tullut viiden edellisen pelin aikana. Että on hieno ilta tulossa, kun oma peli ei oikein kulkenut. Vaikka Tiikereiden maaliero on vain 2 1 Vihjerivin koko 32 riviä, joensuu ylisti tunnelmaa, viidentenä oleva Liverpool on onnistunut taittamaan hienoisen laman takaisin noususuhdanteeksi. Sillä se on pästänyt suutala vain kolme maalia edellisellä viidellä kierroksella.

Edellisestä viidestä pelistä vain kaksi voittoa tuskin lämmitti.Seitsemän häviötä, eikä yhtän tasapeliä kertoo siitä, että peleissä ainakin sattuu.Ilman häviötä ei olisi voittoa.

Neljäntenä oleva Bristol on sarjan toiseksi tehokkain joukkue. Vähän enemmän lunta oli jällä kuin hallissa. Burnley kenkkä oli viime kaudella väkevä kotijoukkue. Paul Pogban palaaminen sairastuvalta ei voi tulla liian nopeasti punaisten kannalta. Ja joukkue keräsikin edellisestä viidestä pelistä 13 pistettä. Yhdeksäntenä oleva Nottingham puolestaan voitti kolme edellisestä neljästä pelistän. Ja maalinteko on sujunut viime peleissä totutulla tahdilla.

Parhaat tutkimukset

SKA oli todella hyvä, kuten aina meitä vastaan.Järjestäjien mukaan ottelua todisti paikan pällä 17 645 katsojaa.Järjestäjien mukaan ottelua todisti paikan pällä 17 645 katsojaa.

QPR:n kotisaldo 5-2-1 on vakuuttava.Cardiff - Brentford Championshipissä kolmantena oleva Cardiff on hävinnyt kuluvalla kaudella vain kolmesti, joista kaksi tuli edellisen viiden pelin aikana.

Kahdeksan voittoa, seitsemän häviötä, eikä yhtän tasapeliä kertoo siitä, että peleissä ainakin sattuu ja tapahtuu.Manchester United - Newcastle, valioliigassa toisena oleva ManU on ollut viime viikot ensimmäistä kertaa vaikeuksissa tällä kaudella.Birmingham - Nottingham Putoamisviivan alapuolelle vajonnut Birmingham saavutti edellisestä neljästä pelistä vain yhden pisteen.

Häviöitä on alla kolme perättäistä.Tätä oli pitkän odotettu.Uskon Burnleyn hyvän vireen kuitenkin vauhdittavan sen täyteen pistepottiin.